• Aurelia Heebing wordt benoemd als nieuwe Penningmeester en wordt de 3de dame in het bestuur van R.K.S.V. 't Peeske

 •  

  (Loer)beek, 19 oktober 2023

  Enige tijd geleden werd Aurelia Heebing benaderd voor de functie Penningmeester. Na een gesprek en een nachtje slapen was het voor Aurelia al direct een volmondig "Ja". "Ik heb jaren geleden ook bestuursfuncties gehad en vind dit de tijd om voor de vereniging iets te betekenen. Voor het dorp waar ik woon en waar mijn kinderen sporten. Ik ga het dan ook doen met veel plezier en passie. Zo doe ik iets terug voor het dorp", aldus Aurelia.

  Voorzitter Pascal Verberkt was enorm blij met deze woorden. "Een dame met verstand van zaken die een mooie balans brengt in ons bestuur qua vrouw/man-verhouding en daarbij ook nog eens haar mening klaar heeft om zaken financieel nog beter te maken". Daar zijn we natuurlijk ontzettend trots op, aldus Verberkt. "Daarbij is 25% van onze vereniging vrouw. Wat is er mooier om een 3-koppige dames-vertegenwoordiging te hebben in het bestuur".

  Frank Roording verlaat het bestuur met een wervelende speech.

  Eind 2019 stapte Frank Roording samen met een aantal andere bestuursleden in het door de Voorzitter Pascal Verberkt nieuw gevormde bestuur van R.K.S.V. 't Peeske. De missie was simpel: Sportpark de Kolkstede moest de plek gaan worden waar jong en oud elkaar gaat ontmoeten om te sporten en spellen te spelen waarbij plezier en prestaties hand in hand gaan. Geen gemakkelijke klus maar realiseerbaar. Stap 1: het her-ontwikkelen van het Sportpark waarbij gestart werd met drainagesystemen onder alle drie de velden, terrassen, reclameborden, nieuwe sponsorpakketten, LED-verlichting en waarbij tevens het hele gebouw een nieuwe look-and-feel kreeg. En wat te denken van de Jeu-de-Boules banen. Met als slotstuk de kantine.

  Helemaal gerenoveerd voor jong en oud voor alle sporten. Geen gemakkelijke tijd voor de penningmeester omdat de facturenstroom, subsidies, gesprekken met de gemeente regelmatig de revue passeerde. En dat naast de reguliere zaken die bedacht werden om zaken beter te laten worden. Het was dan ook tijd, na deze intensieve succesvolle periode, voor Frank Roording om zijn stokje over te dragen. Hij nam met een wervelende speech afscheid in de laatste bestuursvergadering.

  Tijdens de ALV werd Frank, naast zijn persoonlijkheid, ook gewaardeerd om zijn kundigheid. Immers na al die investeringen vertoonde het banksaldo nog steeds een mooi bedrag. Ook na de slechte tijden (Corona) binnen de vereniging. En dat voor iemand zonder boekhoudachtergrond. 😁

  Het bestuur bedankt Frank Roording voor zijn geweldige inzet en wenst Aurelia Heebing veel succes bij het uitoefenen van haar functie.

  ......op naar Stap 2: het organiseren van sport- en spelactiviteiten met voetbal in het middelpunt.