• 2024 - Voetbalspektakel 6de editie: Glijden, gamen en voetballen

  In deze alweer 6de editie van het Voetbalspektakel was het wederom een prachtige dag. Dit keer op veld 2 omdat er nog een belangrijke wedstrijd van Peeske 1 op die zondag daarna gespeeld zou moeten worden. Dit mocht echter de pret niet drukken. Om 12.00 uur opende Sigrid Verberkt voor de laatste keer het voetbalspektakel nadat zij 6 jaren achtereen dit met veel plezier georganiseerd had. "Het is tijd voor nieuwe ideeën en ouders die voor hun kinderen een leuke dag willen organiseren. Toekomstbestendig", aldus Sigrid. 

  Deze dag werd er in de kantine een FIFA24 toernooi georganiseerd die uiteindelijk in een spannende finale beslecht werd. Er werden drie prijzen uitgereikt. Zie foto's.

  Ook dit jaar was er natuurlijk weer aandacht voor een aantal vaste erkenningen. Wat ontbrak was de erkenning de "ouders van het jaar". Deze werd dit jaar niet uitgereikt. Jammer! We hopen dan ook dat ouders het leuk gaan vinden om samen met hun kinderen te genieten van het voetbalspel, te komen kijken en ook nog eens wat vrijwilligerswerk willen doen". Essentieel voor de sport!

  Talent van het jaar - Charlotte Brugman

  Team van het jaar - JO11-1

  Trainer van het jaar - Tom Italiaander

  Pechvogel van het jaar - Liese Chadron

  Een mooie dag, prachtig weer en natuurlijk als slotstuk weer de waterglijbaan die voor de nodige pret zorgde. Wij wensen de ouders die zich aangemeld hebben voor de organisatie voor 2025 veel plezier met de voorbereidingen. Dank jullie wel allemaal!

 • 2023 - Voetbalspektakel 5de editie: Een waar INLOOPSPEKTAKEL

  Dit jaar was het glijden, glijden en nog eens glijden. Een gewelidg mooie zonnige dag waar op veld 1 de complete jeugd (jongeren) vertier hadden met luchtkussens, glijbanen, voetbalspellen en nog veel meer. Een heerlijke BBQ nadien deed ons nog lekker napraten op het terras op Sportpark de Kolkstede. Een geslaagde dag mag je wel zeggen. En natuurlijk waren er weer veel prijzen.

  Ouders van het jaar - Gerben en Susan Dikker

  Talent van het jaar - Sem Kobus

  Team van het jaar - MO11-1

  Trainer van het jaar - Mathijs van den Berg

  Pechvogel van het jaar - Dex Verberkt

  Op naar het nieuwe seizoen.

 • 2022 - Voetbalspektakel 4de editie: Formule 1, FIFA en een grote buikschuifbaan

  Ook dit jaar was het weer een waarspektakel. Spelletjes op het veld en FIFA 22 spelen en Formule 1 rijden in de Kantine. En waar waren de kinderen dol op? Een enorm grote buikschuifbaan waar tot in de late uurtjes gebruik van gemaakt werd. De prijzen werden ook weer verdeeld. Het FIFA22 toernooi werd gewonnen door Seije Ambting met op de 2de en 3de plek respectievelijk Jari en Kai Dikker.

  Vrijwilliger van het jaar - Lianne Scholten
  Ouders van het jaar - Sigrid en Pascal Verberkt
  Talent van het jaar - Ties Ambting
  Team van het jaar - JO10-1
  Trainer van het jaar - Jan Joost de Jong

  Een spetterende dag maakte deze editie van het Voetbalspektakel weer tot een enorm succes.

   

  2021 - Voetbalspektakel omgetoverd tot Football Rally

  Vanwege Corona wer het voetbalspektakel 2021 omgetoverd tot een Football Rally waarbij alle jeugdleden met ouders een tourrit maakte door Montferland, lekker aten onderweg en veel vragen beantwoordde over Beek/Loerbeek en natuurlijk veel voetbalvragen. Het werd een prachtige puzzelrit met aan het eind een heerlijke versnapering. Welliswaar voor in de auto. Maar toch!