• 2023 - Voetbalspektakel 5de editie: Een waar INLOOPSPEKTAKEL

  Dit jaar was het glijden, glijden en nog eens glijden. Een gewelidg mooie zonnige dag waar op veld 1 de complete jeugd (jongeren) vertier hadden met luchtkussens, glijbanen, voetbalspellen en nog veel meer. Een heerlijke BBQ nadien deed ons nog lekker napraten op het terras op Sportpark de Kolkstede. Een geslaagde dag mag je wel zeggen. En natuurlijk waren er weer veel prijzen.

  Ouders van het jaar - Gerben en Susan Dikker

  Talent van het jaar - Sem Kobus

  Team van het jaar - MO11-1

  Trainer van het jaar - Mathijs van den Berg

  Pechvogel van het jaar - Dex Verberkt

  Op naar het nieuwe seizoen.

 • 2022 - Voetbalspektakel 4de editie: Formule 1, FIFA en een grote buikschuifbaan

  Ook dit jaar was het weer een waarspektakel. Spelletjes op het veld en FIFA 22 spelen en Formule 1 rijden in de Kantine. En waar waren de kinderen dol op? Een enorm grote buikschuifbaan waar tot in de late uurtjes gebruik van gemaakt werd. De prijzen werden ook weer verdeeld. Het FIFA22 toernooi werd gewonnen door Seije Ambting met op de 2de en 3de plek respectievelijk Jari en Kai Dikker.

  Vrijwilliger van het jaar - Lianne Scholten
  Ouders van het jaar - Sigrid en Pascal Verberkt
  Talent van het jaar - Ties Ambting
  Team van het jaar - JO10-1
  Trainer van het jaar - Jan Joost de Jong

  Een spetterende dag maakte deze editie van het Voetbalspektakel weer tot een enorm succes.

   

  2021 - Voetbalspektakel omgetoverd tot Football Rally

  Vanwege Corona wer het voetbalspektakel 2021 omgetoverd tot een Football Rally waarbij alle jeugdleden met ouders een tourrit maakte door Montferland, lekker aten onderweg en veel vragen beantwoordde over Beek/Loerbeek en natuurlijk veel voetbalvragen. Het werd een prachtige puzzelrit met aan het eind een heerlijke versnapering. Welliswaar voor in de auto. Maar toch!